• Subscribe to our Newsletter

 •  

  Want to Try Out Of Office?
  Try Out Of Office Now | Next Stop China November 2011

  “Try Out” Trend Lectures

  Out Of Office is a (keynote) speaker on international trend-seminars and events and awarded as Trend Talent 2010 and nominated for Fashion Design Trend Talent 2012. Our research finds expression in highly visual driven trend presentations.

  You Want To Try Out Of Office?
  Trend + Branding en Design bureau Out Of Office deelt het optimisme voor het zakendoen in China. Onze ideeën over het benutten van de kansen in China zijn gebaseerd op onze eigen ervaring in Shanghai, Hangzhou en Ningbo.

  Als er één land onverstoorbaar groeit, ongehinderd door de dubbele dip recessie, het Amerikaanse kredietplafond of de Euro afgrond, dan is het China. In de korte presentatie ‘NEXT STOP CHINA’ delen Kirsten van Dam en Sam Colijn van Out Of Office hun ervaringen in China.
  De presentatie ‘Next stop China’ geeft u inzicht in de kritische succesfactoren van de Chinese markt. Dit gebeurt aan de hand van research resultaten en ‘eye opening’ case studies van sterke internationale merken die in deze booming Chinese markt de juiste marketing benadering gevonden hebben en succesvol zijn.

  Gedurende de komende twee maanden geeft Out Of Office een try-out van deze inspirerende trendlezing – een unieke mogelijkheid voor u als bedrijf de kansen op de Chinese markt te verkennen.
  De Try Out presentatie zal een 30 minuten duren met een aansluitende mogelijkheid tot vragen achteraf.
  Prijs € 250,00 (incl. hand-out, excl. BTW).  Contact: kirsten@outofoffice.cc

  Leave a Reply

  *